Databekabeling

Databekabeling

Het trekken van databekabeling kan op veel verschillende manieren en dan hebben we het nog niet eens over de manier van afwerken.

Bij het ontwerpen en installeren van een databekabelingsysteem is het belangrijk dat de bekabeling geschikt is voor de toekomst en voldoende bandbreedte heeft voor uitbreiding van het netwerk. Tevens moet het systeem flexibel genoeg zijn zodat veranderingen in de bedrijfsvoering eenvoudig zijn door te voeren.

Een kabel met extra bescherming kan voor een betere en betrouwbaardere verbinding zorgen. Hierdoor is de kans klein dat de signalen verloren gaan door storing waardoor u ongestoord verder kunt werken.

Alle databekabeling die door RubusAdvies aangelegd wordt zal altijd netjes afgemonteerd worden in de reeds bestaande patchkast. Mocht deze niet aanwezig zijn zal er op locatie gekeken worden naar de juiste oplossing.

Wilt u databekabeling laten aanleggen maar u weet niet waar u moet beginnen? Wij denken met u mee en geven hier advies op maat zodat u niet voor verrassingen komt te staan na het aanleggen van de databekabeling.

Advies op maat.
Juiste bekabeling.
Netjes afgemonteerd.

Contact

  • De Oude IJssel 11C, 8253PV Dronten
  • +31 (0) 321 725 177
  • Info@rubusadvies.nl